donderdag 18 april 2024

Watervast gaat de markt op met eigen meubilair om te werken onder de naam "TattooWorkz". Get the best high quality Tattoo Furniture in your business. Discover all TattooWorkz products at www.tattooworkz.com.

donderdag 18 april 2024

Twee (familie)bedrijven, met als (vrijwel) enige overeenkomst dezelfde locatie. Toch maakten we twee verschillende websites met een overlappend stijltje en karakter voor een mooie connectie tussen beiden. De nieuwe websites voor Peter Graat en 't Raam. Peter Graat ontwerpt mooie tuinen, 't Raam is de plek voor inspirerend werken. Peter Graat kan de projecten mooi presenteren en bij 't Raam zijn de boekbare locaties smaakvol te bekijken. Beiden zijn gevestigd in het hartje groen van Oeffelt.

www.petergraat.nl
www.t-raam.nl

donderdag 28 maart 2024

Welkom bij de introductie van onze IXON spare-parts webshop! We zijn verheugd om deze innovatieve oplossing binnen de IXON cloudomgeving te presenteren, waarmee we de manier waarop bedrijven reserveonderdelen bestellen en beheren, transformeren. Laten we eens kijken naar enkele van de kenmerken en voordelen die onze webshop biedt.

Binnen de IXON Cloudomgeving

Onze IXON spare-parts webshop is volledig geïntegreerd binnen de IXON cloudomgeving, waardoor klanten toegang hebben tot een naadloze en geavanceerde ervaring. Met de kracht van de cloud kunnen gebruikers eenvoudig reserveonderdelen vinden, bestellen en beheren, allemaal vanuit één vertrouwde en veilige locatie.

Live Pilot voor Wientjens

Vandaag lanceren we trots onze pilot voor Wientjens, een belangrijke mijlpaal in ons streven om de beste service te bieden aan onze klanten. Deze lancering markeert het begin van een spannende reis waarbij we samen met Wientjens de mogelijkheden van onze webshop verkennen en optimaliseren.

Ondersteuning voor Meerdere Afnemers

Ons systeem ondersteunt meerdere afnemers, waardoor bedrijven met verschillende afdelingen of locaties eenvoudig reserveonderdelen kunnen bestellen en beheren. Dit biedt flexibiliteit en efficiëntie voor organisaties van elke omvang.

Basismodule met Productlijsten

In de basismodule van onze webshop worden productlijsten rechtstreeks uit onze database gehaald, waardoor gebruikers snel en gemakkelijk toegang hebben tot een uitgebreid assortiment reserveonderdelen.

Aanpasbare Opties

Extra opties, zoals ERP-koppelingen, kunnen op aanvraag worden toegevoegd, waardoor onze webshop volledig kan worden aangepast aan de unieke behoeften en workflows van onze klanten.

Flexibele Bestel- en Offerteopties

Per afnemer kan worden gekozen of er een offerte wordt aangevraagd of een bestelling wordt geplaatst, waardoor gebruikers maximale controle hebben over het inkoopproces en hun budgetten.

Beschikbaarheid in de IXON Marketplace

Onze app staat nu ook in de IXON Marketplace, waardoor het voor klanten nog eenvoudiger is om toegang te krijgen tot onze webshop en deze te integreren in hun bestaande IXON-omgeving.

Met onze IXON spare-parts webshop streven we ernaar om reserveonderdelen bestellen en beheren moeiteloos en efficiënt te maken voor bedrijven over de hele wereld. We kijken ernaar uit om samen met onze klanten voortdurend te innoveren en onze webshop verder te verbeteren.

woensdag 20 maart 2024

Nieuwe duidelijke website voor Logeerhuis Plezant. "U bent mantelzorger voor uw partner, vader, moeder, of andere naaste. U zorgt met liefde en aandacht. Dat kan veel van u vragen. Het kan emotioneel en lichamelijk behoorlijk zwaar zijn. Daarom is het goed dat u als mantelzorger af en toe de zorg kunt overdragen aan Logeerhuis Plezant in Lieshout."