maandag 13 februari 2023

Nieuwe website voor Amsterdamse film- en televisie productiemaatschappij Flinck Film. Om de release van hun nieuwe film "Kung Fu Leeuw" te promoten mocht er een leuke, eenvoudige website gemaakt worden waar ook hun andere films en producties te vinden en (via trailers) te bekijken zijn.

maandag 13 februari 2023

In festivalsfeer kennismaken met meer dan veertig interessante werkgevers en brancheverenigingen uit jouw regio? Kansen ontdekken op een nieuwe baan, stage of leerwerktraject in vrijwel alle beroepssectoren? Je kunt het beleven op het Frisse Blik Festival op zaterdag 15 april in zalencentrum Pica Mare in Gennep. De toegang is gratis!

maandag 13 februari 2023

Een aantal van ons team gaan meedoen met het NK Maasheggenvlechten op zondag 12 maart 2023 en dus moet er wel een beetje geoefend worden. Onder het toeziend oog van coach Wim vlochten we afgelopen zaterdag de resterende 2,5 meter van onze 5 meter kersverse Maasheg af. Mooi geworden! Stichting Landschapsbeheer Boxmeer bedankt voor de goede zorgen.

donderdag 09 februari 2023

Zojuist online gegaan: website en -shop voor Boat Shop Medemblik, "Watersport- & Lifestylewinkel in het hart van de Regatta haven".